Ασφαλίσεις μεταφορών

Με βάση το νόμο υπ’ αριθ. 3887 του Σεπτεμβρίου 2010, που εφαρμόστηκε από τον Δεκέμβριο του 2010, η ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού είναι υποχρεωτική.

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της οι επιχειρήσεις. Όμως, πολύ συχνά στη διαδικασία της μεταφοράς παρουσιάζονται προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, και πρέπει να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο πρέπει να ασφαλίζεστε απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες. Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας, εμείς μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται - σε περίπτωση ζημιάς – γιατί οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο. 

Ασφάλεια που σας ακολουθεί παντού...

  • Με όποιο μέσο αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας, η ασφάλεια εγγυάται την κάλυψη τους σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. Ελάτε να σας προτείνουμε εκείνο το ασφαλιστικό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας. 
  • Ότι κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος, η πολύχρονη πείρα και η εξειδικευμένη γνώση μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για εσάς. 
  • Όπου μεταφέρεται το εμπόρευμά σας, η ασφάλεια μας το ακολουθεί. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους. Η Ασφάλιση Μεταφορών κάνει κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου!

Άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Με ταχύτατους διακανονισμούς ζημιών, που μόνο η διεθνής δικτύωση της INTERAMERICAN μπορεί και ξέρει να προσφέρει. Οι διεθνείς διακανονισμοί, σε περίπτωση ζημιάς, απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες που δε θα θέλατε να συναντήσετε. Η εμβέλεια και η τεχνογνωσία της INTERAMERICAN ανταποκρίνεται απόλυτα στις επαγγλεματικές σας προσδοκίες.

Προγράμματα

  • Ασφάλιση Μεταφορών Φορτίου
  • Ασφάλιση Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Share it: