Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση?

Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης προς τρίτους και επιβαίνοντες (N.4256/2014) είναι υποχρεωτική και έχει Πρόστιμο από το Λιμεναρχείο που αρχίζει από 600€.

Ταξιδέψτε με σιγουριά

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια, με σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, που σας εξασφαλίζουν την προστασία που χρειάζεστε.

  1. Μαζί θα βρούμε το πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένη προστασία, και σας εξασφαλίζουν όχι μόνο για αυτά που ο νόμος ορίζει, αλλά και για όλα όσα εσείς θεωρείτε απαραίτητα.
  2. Υπάρχει και πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Σκαφών μόνο.

Πολύπλευρη ασφαλιστική προστασία

Για εσάς που επιθυμείτε πλήρη και πολύπλευρη προστασία για το σκάφος σας υπάρχουν συμβόλαια που παρέχoυν ολοκληρωμένη κάλυψη και στο βαθμό προστασίας που θέλετε, για εσάς και για τους επιβάτες σας.

Επιλογές καλύψεων:

  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης, καλύπτοντας τον ασφαλισμένο για ζημιά που θα προκαλέσει με το σκάφος του σε τρίτους ή και τους επιβαίνοντες.
  • Aσφάλεια σκάφους, προσφέροντας κάλυψη για ζημιές που απειλούν το δικό σας σκάφος (κλοπή, βύθιση, φωτιά, κ.λπ.).
  • Ιατρική βοήθεια για τους επιβαίνοντες, με τη μοναδική υποδομή της INTERAMERICAN σε σκάφη ιδιωτικής αναψυχής.
  • Nομική προστασία, καλύπτοντας τα έξοδα που απαιτούνται για τη νομική προστασία των συμφερόντων σας που σχετίζονται με το σκάφος σας.

Τα προγράμματα αυτά  προσφέρονται πλέον για ιδιωτικά σκάφη αναψυχής αλλά και για επαγγελματικά σκάφη με μόνιμο πλήρωμα.

 

Ας βρούμε μαζί το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς και το σκάφος σας.

Share it: